Обличате ли сте според модните тенденции?
| Да, винаги |
   |
22% |
( 63 ) |
| Обличам това което ми харесва |
   |
71% |
( 200 ) |
| Не |
   |
5% |
( 16 ) |
Общо гласове : 279
|
|
| Автор |
Съобщение |
admin
Site Admin
|
 Обличате ли сте според модните тенденции?
Модната индустрия напрекъснато се развива и придобива все по-големи размери. Това ме кара да се замисля, че явно хората сме доста суетни и изпитваме нужда нашите непрекъсните потребности от нови и различни дрехи да бъдат задоволени.
Вие самите интересувате ли се от модните тенденции?
Обличате ли се според тях?
Кое е по-важно за вас: да ви харесва дадена дреха или да е съобразена с модата в момента?
Също ми е интересно да разбера вашето мнение относно това:
Дали въобще е важно с какво си облечен?
Правите ли си изводи за даден човек според начина му на обличане?
Вярна ли е поговорката, че по дрехите посрещат, а по акъла изпращат?
И най-вече: Въобще облеклото важно ли е и до каква степен?
радио Фреш
|
| Сря Авг 09, 2006 8:23 am |
|
 |
MaXi_DeVilS
Местожителство: Rousse
|
ам аз не се обличам според модата. за моя стил модата е винаги еднаква - тениска и дънки или спортни панталони. а и според мен т'ва да се обличаш по "модата" е супер тъпо! освен че треа да си фрашкан с кинти! Аве всеки да се носи както му е удобно
_________________ Ako Jivota be6e LeseN, togava toI nqMa6e da ZaPo4va s Plach !!!
|
| Сря Сеп 13, 2006 1:56 pm |
|
 |
evelin85
|
обли4ам това,което ми отива.придаржам се кам модните тенденции,но стила ми е строго индижидуален
|
| Пет Сеп 15, 2006 4:08 pm |
|
 |
SaDeRcHo
Местожителство: Plovdiv
|
Обличам това което на мен ми харесва
|
| Чет Окт 05, 2006 12:28 pm |
|
 |
marmalad
|
 Moda;)
Tova,che modnata industriq se razviva vse poveche i poveche e taka;) Damskata konfekciq e po-shiroka na pazara,zashtoto jenite sa tezi,koito pazaruvat po-chesto:) Tezi dni dori se provejda v izlojbeniq centar na carigradsko podobno meropriqtie;)
Vseki se opitva da e razlichen i zatova raznoobrazieto e tolkova golqmo;) ima edno moto,koeto mnogo podhojda na temata;) Modata vinagi e smeshna v nachaloto i kraq na izlizaneto  Interesuvam se,da  I ako nqkoi kaje,che ne se interesuva shte izlyje;) vseki se interesuva po razlichen nachin,nqkoi poveche drugi po-malko  A,drehite mogat da se sychetavat;) tezi,koito ti haresvat i tezi,koito sa moderni  )) Mnogo e vajno s kakvo si oblechen,a pogovorkata e absolutno vqrna
J.Dimitrov javor007@abv.bg
|
| Нед Окт 08, 2006 2:01 pm |
|
 |
cocaine
|
 да обли4ам се според ,модната тенденция
оби4ам да нося маркови дрехи и мисля 4е само комплексарите викат 4е не е важно да е марково а да ти е удобно.пълни глупости
|
| Пет Окт 13, 2006 5:12 pm |
|
 |
MaXi_DeVilS
|
 Re: да обли4ам се според ,модната тенденция
|
| Пон Окт 16, 2006 3:10 pm |
|
 |
bel_ami
|
Интересно на кои дрехи викаш маркови...аз не съм виждал дънки или тениска без етикет с някаква марка...всички си имат марка?! Аз нося дънки РейБан, как мислиш маркови ли са???
|
| Вто Окт 17, 2006 11:02 am |
|
 |
cocaine
|
bel_ami написа:Интересно на кои дрехи викаш маркови...аз не съм виждал дънки или тениска без етикет с някаква марка...всички си имат марка?! Аз нося дънки РейБан, как мислиш маркови ли са??? 
еми примерно ти говора за марки като Energie,Playlife,Kenvelo,Sergio Tacchini,Tom Taylor i mn drugi
|
| Чет Окт 19, 2006 12:04 am |
|
 |
cocaine
|
|
| Чет Окт 19, 2006 12:05 am |
|
 |
MaXi_DeVilS
|
|
| Пон Окт 23, 2006 11:24 am |
|
 |
cocaine
|
 тц
абе не 4е имам пари ама просто никога нема да обле4а не6то дето е под 50 лв,а и материите на марковите дрехи са много по добри ти ако не си носил не може6 да говори6
|
| Пон Окт 23, 2006 7:25 pm |
|
 |
Aasdf
|
е сега не ми говори за "марковите" дрешки дето по Витошка са по 70-80 лв., а на Илиенци са по 25, за тях ли става дума или за онея маркови дето един блузон е 200 кинта? Или пуловер на Timberland за 400 лв дето въобще не може да стъпи и на малкия пръст на пуловерите дето баба ми ги е оплела :p то и двата са 100% вълна само дето на баба и конците дето е шит с тях са вълнени. И аиде стига с тез маркови дрехи! Всичките са маркови! Кво имат си марка било то Armmani, CalvinKline, Dolce&Gabana, Gala, Cult или която и да е друга.
|
| Вто Окт 24, 2006 10:14 am |
|
 |
cocaine
|
Aasdf написа:е сега не ми говори за "марковите" дрешки дето по Витошка са по 70-80 лв., а на Илиенци са по 25, за тях ли става дума или за онея маркови дето един блузон е 200 кинта? Или пуловер на Timberland за 400 лв дето въобще не може да стъпи и на малкия пръст на пуловерите дето баба ми ги е оплела :p то и двата са 100% вълна само дето на баба и конците дето е шит с тях са вълнени. И аиде стига с тез маркови дрехи! Всичките са маркови! Кво имат си марка било то Armmani, CalvinKline, Dolce&Gabana, Gala, Cult или която и да е друга.
абе братле леля ми живее в Испания и и ми пра6та от там дрехи и са 100% оригинал имам суи4ер на Energie които струва 200 евро имам много не6та подобни
пи6е се Armani ,Dolce & Gabanna Calvin Klain ето колко ги разбира6
|
| Вто Окт 24, 2006 1:33 pm |
|
 |
MaXi_DeVilS
|
cocaine написа:Aasdf написа:е сега не ми говори за "марковите" дрешки дето по Витошка са по 70-80 лв., а на Илиенци са по 25, за тях ли става дума или за онея маркови дето един блузон е 200 кинта? Или пуловер на Timberland за 400 лв дето въобще не може да стъпи и на малкия пръст на пуловерите дето баба ми ги е оплела :p то и двата са 100% вълна само дето на баба и конците дето е шит с тях са вълнени. И аиде стига с тез маркови дрехи! Всичките са маркови! Кво имат си марка било то Armmani, CalvinKline, Dolce&Gabana, Gala, Cult или която и да е друга.
абе братле леля ми живее в Испания и и ми пра6та от там дрехи и са 100% оригинал имам суи4ер на Energie които струва 200 евро имам много не6та подобни
пи6е се Armani ,Dolce & Gabanna Calvin Klain ето колко ги разбира6
И к'во от т'ва? леля ти като се върне или като спре да ти праща дрешки к'во ше праиш,аааа? Не се вукаи толкова много, ако не е леля ти неаше да си на т'ва мнение и щеше тогава да се фукаш с дрехи от втора употреба!
и съм МОМИчЕ!!!!
_________________ Ako Jivota be6e LeseN, togava toI nqMa6e da ZaPo4va s Plach !!!
|
| Вто Окт 24, 2006 3:40 pm |
|
 |
|
|