kapan4e.com Форуми
Към Kapan4e.comРегистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групи
Напишете отговор Страница 1 от 6
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Обличате ли сте според модните тенденции?
Обличате ли сте според модните тенденции?

Да, винаги 22% 22% ( 63 )
Обличам това което ми харесва 71% 71% ( 200 )
Не 5% 5% ( 16 )

Общо гласове : 279
Автор Съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Обличате ли сте според модните тенденции? 
Модната индустрия напрекъснато се развива и придобива все по-големи размери. Това ме кара да се замисля, че явно хората сме доста суетни и изпитваме нужда нашите непрекъсните потребности от нови и различни дрехи да бъдат задоволени.

Вие самите интересувате ли се от модните тенденции?
Обличате ли се според тях?
Кое е по-важно за вас: да ви харесва дадена дреха или да е съобразена с модата в момента?

Също ми е интересно да разбера вашето мнение относно това:

Дали въобще е важно с какво си облечен?
Правите ли си изводи за даден човек според начина му на обличане?
Вярна ли е поговорката, че по дрехите посрещат, а по акъла изпращат?

И най-вече: Въобще облеклото важно ли е и до каква степен?

радио Фреш

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение  
ам аз не се обличам според модата. за моя стил модата е винаги еднаква - тениска и дънки или спортни панталони.  а и според мен т'ва да се обличаш по "модата" е супер тъпо! освен че треа да си фрашкан с кинти! Аве всеки да се носи както му е удобно  Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
обли4ам това,което ми отива.придаржам се кам модните тенденции,но стила ми е строго индижидуален

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Обличам това което на мен ми харесва

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение Moda;) 
Tova,che modnata industriq se razviva vse poveche i poveche e taka;) Damskata konfekciq e po-shiroka na pazara,zashtoto jenite sa tezi,koito pazaruvat po-chesto:) Tezi dni dori se provejda v izlojbeniq centar na carigradsko podobno meropriqtie;)
Vseki se opitva da e razlichen i zatova raznoobrazieto e tolkova golqmo;) ima edno moto,koeto mnogo podhojda na temata;) Modata vinagi e smeshna v nachaloto i kraq na izlizaneto Wink Interesuvam se,da Wink I ako nqkoi kaje,che ne se interesuva shte izlyje;) vseki se interesuva po razlichen nachin,nqkoi poveche drugi po-malko Wink A,drehite mogat da se sychetavat;) tezi,koito ti haresvat i tezi,koito sa moderni Wink)) Mnogo e vajno s kakvo si oblechen,a pogovorkata e absolutno vqrna Wink

J.Dimitrov javor007@abv.bg

Отговорете с цитат
Мнение да обли4ам се според ,модната тенденция 
оби4ам да нося маркови дрехи и мисля 4е само комплексарите викат 4е не е важно да е марково а да ти е удобно.пълни глупости

Отговорете с цитат
Мнение Re: да обли4ам се според ,модната тенденция 
cocaine написа:
оби4ам да нося маркови дрехи и мисля 4е само комплексарите викат 4е не е важно да е марково а да ти е удобно.пълни глупости

леле ми чи то тогава всеки 2ри човек е комплексар! здрави виждания  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Интересно на кои дрехи викаш маркови...аз не съм виждал дънки или тениска без етикет с някаква марка...всички си имат марка?! Аз нося дънки РейБан, как мислиш маркови ли са??? Smile   Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
bel_ami написа:
Интересно на кои дрехи викаш маркови...аз не съм виждал дънки или тениска без етикет с някаква марка...всички си имат марка?! Аз нося дънки РейБан, как мислиш маркови ли са??? Smile   Razz

еми примерно ти говора за марки като Energie,Playlife,Kenvelo,Sergio Tacchini,Tom Taylor i mn drugi

Отговорете с цитат
MaXi_DeVilS написа:
cocaine написа:

леле ми чи то тогава всеки 2ри човек е комплексар! здрави виждания  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

еми кво да ти кажа носи си там за по 20лв дрехите и викаи 4е са ти удобни

Отговорете с цитат
cocaine написа:
MaXi_DeVilS написа:
cocaine написа:

еми кво да ти кажа носи си там за по 20лв дрехите и викаи 4е са ти удобни

ооо те не са за 20лв. к'во приказваш ти за 10 са  Exclamation   ама не е там въпроса! ти как си купуваш марковите дрехи? взимаш некви пък дали ти са удобни, карай важното е че са маркови и от 100лв.  ама и тебе явну тъ бодат парите у гъзъ!  за твоя информация (кояту не се знае дали ще запомниш), има дрехи за по 20лв. които са удобни, не само марковите са удобни   Wink   Idea  Idea  Idea  Idea  Idea  Idea  Idea  Idea  Idea

Отговорете с цитат
Мнение тц 
абе не 4е имам пари ама просто никога нема да обле4а не6то дето е под 50 лв,а и материите на марковите дрехи са много по добри ти ако не си носил не може6 да говори6

Отговорете с цитат
Мнение  
е сега не ми говори за "марковите" дрешки дето по Витошка са по 70-80 лв., а на Илиенци са по 25, за тях ли става дума или за онея маркови дето един блузон е 200 кинта? Или пуловер на Timberland за 400 лв дето въобще не може да стъпи и на малкия пръст на пуловерите дето баба ми ги е оплела :p то и двата са 100% вълна само дето на баба и конците дето е шит с тях са вълнени. И аиде стига с тез маркови дрехи! Всичките са маркови! Кво имат си марка било то Armmani, CalvinKline, Dolce&Gabana, Gala, Cult или която и да е друга.

Отговорете с цитат
Мнение  
Aasdf написа:
е сега не ми говори за "марковите" дрешки дето по Витошка са по 70-80 лв., а на Илиенци са по 25, за тях ли става дума или за онея маркови дето един блузон е 200 кинта? Или пуловер на Timberland за 400 лв дето въобще не може да стъпи и на малкия пръст на пуловерите дето баба ми ги е оплела :p то и двата са 100% вълна само дето на баба и конците дето е шит с тях са вълнени. И аиде стига с тез маркови дрехи! Всичките са маркови! Кво имат си марка било то Armmani, CalvinKline, Dolce&Gabana, Gala, Cult или която и да е друга.

абе братле леля ми живее в Испания и и ми пра6та от там дрехи и са 100% оригинал имам суи4ер на Energie които струва 200 евро имам много не6та подобни
пи6е се Armani ,Dolce & Gabanna Calvin Klain ето колко ги разбира6

Отговорете с цитат
Мнение  
cocaine написа:
Aasdf написа:

абе братле леля ми живее в Испания и и ми пра6та от там дрехи и са 100% оригинал имам суи4ер на Energie които струва 200 евро имам много не6та подобни
пи6е се Armani ,Dolce & Gabanna Calvin Klain ето колко ги разбира6

И к'во от т'ва? леля ти като се върне или като спре да ти праща дрешки к'во ше праиш,аааа? Не се вукаи толкова много, ако не е леля ти неаше да си на т'ва мнение и щеше тогава да се фукаш с дрехи от втора употреба!

и съм МОМИчЕ!!!!  Idea  Idea  Idea

Напишете отговор Страница 1 от 6
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети