kapan4e.com Форуми
Към Kapan4e.comРегистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групи
Напишете отговор Страница 1 от 1
Честит 8 Март мили Дами!
Автор Съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Честит 8 Март мили Дами! 
Искам да ви пожелая да бъдете винаги такива красиви и нежни, защото ВИЕ сте това което ни кара всяка сутрин да ставаме с мисълта, че има за какво да се живее! И още много споделена обич, успехи и истинско приятелство.  Нека човека до вас винаги да ви подкрепя и прави щастлива.
Честит празник

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение за 8ми март:) 
Мерси от името на всички дамиSmile ако ми позволят.. радваме се,че ни радвате на нашия празник и получаваме цветя и комплименти, които ни карат да греем от щастие и да литваме в небесата..много ни харесва, да знаете! Хммм..де да имахме поне няколко такива дни в годината!...(това е намек към всички мъже.. Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер

Отговорете с цитат
Мнение  
аз пак се сетих - Честит празник мили дами,които малко се губите тука де Wink Пожелавам ви повече любов и много повече щастие  Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
значи честит 8 март живи здрави много пари коли мъже жени наркотици убийства полиция и всичко най хубаво

Великото Дело на Магията е да се „срути" бъдещето в непосредственото настояще - магьосникът „сграбчва" реалността и живее сега, освободен от веригите на миналото си и със съзнанието, че бъдещето е проява на неговата Воля.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
еее браво,от тва по-хубаво пожелание нема! даже ще си го препиша  Wink  Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
OpenSociety написа:
значи честит 8 март живи здрави много пари коли мъже жени наркотици убийства полиция и всичко най хубаво

Хахахахахахахахахаха ТИ МЕ УБИ!!!!
Евала човече! Ластика ти свалям (тъй като не съм с шапка).

Отговорете с цитат
Мнение  
е а честит 8 март мили момковци. Я си изберете тука една дата и да си го направим "наш" празник на момчетата/мъжете.

П.С. Като казвам "наш" имам предвид във форума  Laughing  Laughing  Wink

Напишете отговор Страница 1 от 1

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети